Een cadeautje bij je bestelling van Mijn Juweel kindersieraden?

Een cadeautje bij je bestelling van Mijn Juweel kindersieraden!

Even eerlijk want ik heb het idee dat ik geen uitzondering ben... vind jij het ook zo leuk als je iets besteld en je opent de verpakking dat je een klein cadeautje bij je bestelling krijgt? Ik dus wel. Of het nu bij de boodschappen van de supermarkt is of bij de drogist ik ben er altijd nieuwsgierig naar. En of het nu alleen een handgeschreven bedankkaartje is, een proefmonstertje of kortingskaartje voor een volgende bestelling ik vind het gewoon leuk, en ben nou eenmaal dol op cadeautjes krijgen ( en geven) :-)

Heb jij ook al een bestelling gedaan in de vernieuwde webshop van Mijn Juweel kindersieraden?

Zoals jullie hebben kunnen lezen stond de afgelopen 2 jaar mijn leven vooral in het teken van een derde kindje, gezin, veeeel klussen in ons huis en het afronden van mijn andere bedrijfje. Nu ik Mijn Juweel weer volop aan het opstarten ben is er 1 ding wat niet veranderd is... Ik heb zojuist met de post een enorme lading sieradendoosjes binnengekregen! (Helaas voor mij zonder leuk extraatje haha)  En de sieradendoosjes zijn "gewoon" het oude vertrouwde witte sieradendoosje met de zilverkleurige opdruk van Mijn Juweel kindersieraden met een hartje. Voor ik de bestelling deed heb ik nog even getwijfeld of ik voor een ander doosje zou gaan maar ik kwam toch weer bij deze uit.  Want echt, als de verpakking open gaat en je ziet dit mooie doosje, dan voelt je cadeautje meteen speciaal ❥ En als je dan ook nog verwend wordt met een mooi sieraad van Mijn Juweel kindersieraden dan is het eigelijk al compleet...
Of nou ja... Mijn Juweel zou Mijn Juweel niet zijn zonder een leuk extraatje ;-)
Daarom ontvang je de komende weken bij je bestelling ook een geweldige postkaart om zelf te gebruiken of door te sturen!
(En ssstttt... wie weet ook nog wel een leuke kortingscode voor je volgende cadeautje)
mijn-juweel-kindersieraden
Oo, en ben je zelf nog druk aan het nadenken over een leuke verpakking van je eigen kerstcadeautjes?
Ik heb hier nog een leuk linkje met hele eenvoudige ideetjes om je feestdagencadeautjes net wat feestelijker in te pakken;
En ja, natuurlijk wordt je bestelling van Mijn Juweel altijd feestelijk verpakt ;-)
Liefs Anneke
mijn-juweel-kindersieraden
(Dat moment waarop het doosje open gaat...magic  ♡)