Een kinderarmbandje en kinderketting ❥ Pareltjes, Goud & o zooo schattig ❥

Een kinderarmbandje en kinderketting

❥ Pareltjes, Goud(!) & o zooo schattig ❥

Ja je leest het goed... goud! De echte "Mijn Juweel kenners" weten dat ik door de jaren heen alleen met 925 zilver heb gewerkt. Ik vind dat ook nog steeds een geweldige combinatie met zoetwaterpareltjes en kristalletjes. Maar nu dan toch... goud! 
Ik kreeg vrij vaak de vraag naar een gouden kinderarmbandje, en deze vraag krijg ik dan vooral vaak bij het geven van een geboortecadeau. Een papa die een gouden kinderarmbandje wil geven of opa/oma die een luxe en blijvend kraamcadeautje willen geven en de voorkeur hebben voor een gouden kinderarmbandje.
Nu ben ik zelf ook dol op de warme kleur van goud en ben ik op zoek gegaan naar fijne gouden materialen om te kunnen gebruiken voor de kindersieraden van Mijn Juweel. 
En zie daar de prachtige kindersieradenset Elin en kinderarmbandje Ava!
❥ Wat zijn ze mooi geworden he! ❥

Hoe worden de gouden kinderarmbandjes gemaakt?

Ik maak gebruik van kwaliteitsmaterialen en let op de veiligheid. Zo wordt elk open oogje dichtgesoldeerd en de gouden onderdelen zijn van een hoge kwaliteit. De dikke gouden laag van 14 karaat goud of hoger wordt op koper aangebracht. Dit maakt de kwaliteit hoog en geeft een nog betere krasbestendigheid dan het bekende "verguld". Ik kies voor een dikke laag goud zodat de sieraden van Mijn Juweel betaalbaar blijven en daarom werk ik niet met puur goud. Voor de kinderarmbandjes heb ik ook nog geen geschikte bedel gevonden om te kunnen gebruiken omdat de meeste bedeltjes zo prijzig zijn dat het kostenplaatje te groot wordt en ik de sieraden van Mijn Juweel voor iedereen toegankelijk wil houden. Wel zie je bijvoorbeeld bij kinderarmbandje Ava hoe mooi het midden van het armbandje kan zijn zonder bedeltje.
Natuurlijk maak ik ook bij de gouden kinderarmbandjes gebruik van echte zoetwaterpareltjes en ook bij deze parels is de kwaliteit van de parels ook hoog.
Elk kinderarmbandje of elke kinderketting heeft een fijn verlengkettinkje zodat het kindersieraad met je kind mee kan groeien. Bij de kinderkettingen maak ik het verlengkettinkje extra lang zodat de ketting altijd mooi in haar hals valt doordat de ketting lang of kort gedragen kan worden.
Ben je benieuwd naar de gouden kindersieraden van Mijn Juweel?
Hieronder volgt een heerlijke dosis inspiratie :-) of volg de linkjes in dit blogje.
Fijne dag,
Liefs Anneke
Gouden kindersieraden van Mijn Juweel met gouden kinderketting en gouden kinderarmbandje
Gouden kindersieraden van Mijn Juweel met gouden kinderketting en gouden kinderarmbandje
Gouden, luxe kindersieraden online bestellen, kindersieraden als communiesieraden, cadeau voor een meisje, kinderketting en kinderarmbandje