Je bent een parel! Doopsieraden en communie sieraden

Het is vaak een feestelijke dag, een mijlpaal!

De doopdienst van een kindje of de Heilige Communie... Zeker als ouder iets om naar uit te kijken en een heel speciaal moment om te beleven.Juist omdat dit zo'n speciaal moment is zou je het graag tastbaar willen maken. Nu worden er vaak sieraden gegeven voor de doop of communie en dat is niet zo vreemd als je je het volgende bedenkt;

  • Telkens als je het armbandje weer ziet is het een herinnering aan die speciale dag
  • Het is een cadeau om voor altijd te bewaren... Jaren later zal het uit een bewaardoosje tevoorschijn komen en met een glimlach worden bekeken
  • Je meisje zal zich bijzonder voelen met dit luxe cadeau
  • Niet de belangrijkste reden maar toch zeker niet onbelangrijk... meisjes zijn dol op armbandjes :-)

De baby armbandjes en kinderarmbandjes van Mijn Juweel zijn op zich allemaal armbandjes die schitterend zijn als communie cadeau of doopcadeau. Kijk rustig in de webshop of je een armbandje ziet wat mooi matcht met de doopjurk of feestelijke communiekleding. Wil je een kinderarmbandje met een mooi bedeltje of ga je voor een rustig en neutraal kinderarmbandje?
Kies je voor zilveren accenten of juist voor de vergulde armbandjes... Alles is samen te stellen zoals jij dat graag zou willen.
Natuurlijk is het ook een prachtig cadeautje om te geven op deze speciale dag als familie of vrienden. Een cadeautje wat symbool zal staan voor dit speciale moment!