Heb jij het nieuwe kinderarmbandje al gezien? Kinderarmbandje Loes

 Ben jij ook zo benieuwd hoe dit armbandje is ontstaan?

Ik ben bijna elke dag wel bezig met nieuwe armbandjes te ontwerpen voor de allerkleinste. Ik kan wel uren aan mijn bureau zitten prutsen en proberen. Op zoek naar het allermooiste voor jouw meisje! Lekker met een muziekje aan en wat lekkers om te snoepen, dan vliegt de tijd voorbij!

En uit die probeersels komt heel vaak niks uit. Soms heb ik een briljant idee. Dan werk ik dat uit, maar dan is het toch nét niet de juiste combinatie. En ook probeer ik altijd vernieuwend te zijn. Iets wat je bij andere webshop niet tegenkomt. Iets unieks. Ook dat is soms heel lastig.

Ik zocht een nieuw armbandje van goud. Een ook iets met gekleurde steentjes. Kleuren steentjes vind ik altijd wel gevaarlijk. Het is zo smaak gebonden. Dat is natuurlijk elk armbandje, maar ik zoek altijd combinaties die bij het merendeel van de mama's en hun kindjes in de smaak zal vallen. 

Ik ben dus op zoek gegaan naar neutrale kleurtjes. Al snel kwam ik uit op Jade edelsteenkraaltjes. Deze kraaltjes ken je misschien wel van een paar blogpost geleden. Deze edelsteenkraaltjes hebben allerlei natuurlijke tinten. Van roze tot aan donkerbruin. Daartussen ook tinten zoals: roestrood en donkergroen. Echt prachtige kraaltjes! 

Deze in combinatie met verguld gouden kraaltjes van 3 mm maakt dit armbandje helemaal af! 

En wat ook leuk is, als je het wilt combineren met zilveren kraaltjes, krijgt de armband meteen een stoerdere uitstraling. Dus ook voor jongens of papa's kan dit een hele stoere armband zijn!

Hij is prachtig hè!

Liefs
Esther