JAA! Een unieke winactie van Mijn Juweel voor een babyarmband of kinderarmband voor een meisje!

Unieke winactie van Mijn Juweel voor een babyarmband of kinderarmband voor een meisje!

Waar voorheen op Facebook de like-en-win acties je om de oren vlogen is dat op Instagram een stuk rustiger... heerlijk ;-) Maar toch kriebelde het af en toe bij mij want het was juist ook wel heel leuk om al die enthousiaste reacties te lezen en om iemand blij te maken met een gratis babyarmbandje of kinderarmbandje van Mijn Juweel!
Tot ik laatst een leuke actie voorbij zag komen waarbij je iemand tagt onder een post. Ach... waarom ook niet? Hup, we gaan Instagram als medium inzetten om iemand helemaal happy te maken met een mooie babyarmband of kinderarmband en dat dan ook nog eens helemaal gratis! (Vinden we stiekem allemaal leuk toch?!)
Heb je de win-actie al gezien op de Instagram-pagina van Mijn Juweel? Ik zal onderaan dit blogbericht een linkje plaatsen zodat je het makkelijk terug kunt vinden maar wees snel want ik ga heel al heel gauw iemand blij maken met een babyarmband of kinderarmband!
Voor welke zou jij kiezen?
Liefs Anneke
Unieke actie van Mijn Juweel Kindersieraden voor een gratis babyarmband of kinderarmband voor een meisje!
Win een babyarmband of kinderarmband voor een meisje! Unieke actie van Mijn Juweel kindersieraden!
Win een babyarmband of kinderarmband voor een meisje! Unieke actie van Mijn Juweel kindersieraden!

 

 

Doe jij ook mee met deze actie om een gratis babyarmband of kinderarmband te winnen??

Via dit linkje ga je makkelijk naar de pagina van Mijn Juweel op Insta;

https://www.instagram.com/mijn_juweel_kindersieraden/?hl=en