Kinderarmbandjes voor meisjes... welke zijn de mooiste? Top 3 door jullie samengesteld!

Kinderarmbandjes voor meisjes... welke zijn de mooiste?

 

Kinderarmbandjes voor meisjes... Kijk tot zover gaat deze titel nog wel om een blogje over te schrijven. Maar dan "welke zijn de mooiste"... dat maakt het een stuk moeilijker. Daarom heb ik het jullie laten bepalen! Ik zet in dit blogje op een rij welke kinderarmbandjes jullie als Mijn Juweel customers tot een kinderarmbandjes top-3 hebben gemaakt. Want welke 3 kinderarmbandjes zijn de afgelopen periode het meest verkocht?
Ik ben zelf gek op van die top-zoveel-van het liefst een aantal jaar geleden op de radio. Heerlijk de radio aan als ik bestellingen aan het maken ben en al die liedjes met een herinnering aan een bepaalde tijd lekker hard meezingen. (Soms is het maar goed dat ik alleen werk).
Het is natuurlijk geen vergelijking met elkaar, de kinderarmbandjes van Mijn Juweel en een lijst top-hits op de radio maar toch... ik stel me zo voor dat bij al die kinderarmbandjes van Mijn Juweel ook herinneringen naar boven komen net zoals er bij mij herinneringen naar boven komen bij een bepaald liedje.
Het allereerste babyarmbandje wat je meisje bij haar geboorte kreeg en wat ze om had met haar kraamfeest, het naamarmbandje wat ze kreeg met haar eerste verjaardag en later met haar vierde verjaardag kreeg ze er een prachtige kinderketting bij. Of het kinderarmbandje wat ze kreeg bij haar eerste communie of het armbandje wat ze als bruidsmeisje om had... 
Zo zijn er vast heel wat papa's en mama's die een speciale herinnering hebben aan kinderarmbandje Lisa. Want dat is toch wel de onbetwiste nummer 1!

 

Kinderarmbandjes voor meisjes, parelarmbandjes of zilveren armbandjes voor meisjes online bij Mijn Juweel!

 

Dan gaan we door naar de nummer 2 van de top 3 kinderarmbandjes voor meisjes 

En tadaaa op nummer 2 komt kinderarmbandje Lilly! Een lekker hip ontwerp wat ook veel voor de wat grotere meiden wordt besteld en waar ook mijn oudste dochter gek op is! Veel zilver, een aantal zoetwaterparels en subtiel wat hartjes! We love it!

Kinderarmbandjes voor meisjes, zilveren armbandjes voor meisjes of een mooi parelarmbandje voor een meisje... welke is het mooiste kinderarmbandje?

 

 

 

 

En dan last but not least... de nummer 3! Dat is geworden kinderarmbandje Ava!

En dat is toch echt 1 van mijn persoonlijke favorieten... zo subtiel, mooi afgestemd en warme kleuren door de combinatie van de parelkleur en de warme goudkleur. Echt een juweeltje! 

Op zoek naar kinderarmbandjes voor meisjes online? De mooiste kinderarmbandjes van Mijn Juweel vind je hier

 

En... komen de mooiste herinneringen al bij je boven? Of ga jij herinneringen creëren met deze prachtige kinderarmbandjes? Ik zeg; het is goud waard ;-) 
Koester je mooiste herinneringen!