Kindercadeautje inpakken, leuke tips en linkjes!

Kindercadeautjes inpakken, maar dan leuk :-)
Gezien alle reacties op mijn vorige blogpost, over de verpakking van Mijn Juweel en het feit dat wij vrouwen (en ja, mannen ook hoor) het nou eenmaal leuk vinden om een cadeautje te krijgen bij je bestelling ben ik eens lekker op internet gaan neuzen naar leuke ideetjes om je kindercadeautjes in te pakken.
Echt wat is dat leuk om eens ideetjes op te doen. Ik weet dat het verstandig is om de leukste triggers voor het einde van een blogpost te houden maar voor de verandering begin ik er eens mee. Want het beste nieuws van deze blogpost;
Ik heb hele leuke linkjes voor je verzameld zodat ik je heel veel tijd ga besparen haha.
ღ Dus lees maar lekker verder en voortaan zijn jouw kindercadeautjes een hot-item op de kinderverjaardagen ღ
Oke, neem nu een ideetje wat ik vond op een blogpost van mamaliefde.
Ik denk dat mijn meiden dit helemaal geweldig zouden vinden om te krijgen (wordt dus ook echt bewaard... hoezo meisjes!) maar het is ook erg leuk om dit samen met je kinderen te maken en daarna een kindercadeautje er mee in te pakken. Zo maak je een cadeautje voor bijvoorbeeld een vriendinnetje meteen persoonlijk voor je kinderen en dubbel zo leuk om te geven!
kindercadeautjes, mijn juweel
En ja, dit voorbeeldje met de kaarsjes vind ik dus ook zo leuk! Het is zo makkelijk om dit te doen en het maakt je cadeautje meteen zoveel specialer! Daar houden we van toch?!
kindercadeautjes, kindercadeau, mijnjuweel
Nog zo'n lekker eenvoudig voorbeeldje maar o zo leuk ❣
En als je met washitape aan de slag gaat is deze ook errug leuk;
kindercadeautjes, kindercadeau, mijn-juweel,
Ballonnen doen het al-tijd goed bij kinderen! Echt, het ideetje van de volgende foto is ook zo leuk!
kindercadeautjes,kindercadeau,cadeau-kind,mijn-juweel
Het linkje naar het volledige artikel vind je onderaan deze blogpost!
Oke.. nog 1tje dan, speciaal voor je kerstcadeautje (gewoon omdat ie zo leuk is!)
En meer leuke ideetjes voor je kerst- en sintcadeautjes vind je hier;
Voortaan is jou cadeautje niet zomaar EEN cadeautje maar HET kindercadeau! 
Succes ;-)
Liefs Anneke