Hoe bijzonder zijn de Moeder en Dochter armbanden van Mijn Juweel...

Mommy and Me 
Als moeder van drie dochters ervaar ik dagelijks hoe bijzonder en zeker niet vanzelfsprekend dit is! De band tussen moeder en dochter is heel bijzonder en op speciale momenten ervaren we dat als moeder nog eens extra.
Bij de geboorte, het groter worden en daarmee het steeds meer loslaten van je dochter, bij een bruiloftsfeest, doopsel of communie, het verlaten van de basisschool, en daarna ook weer alle eerste keren van... die gaan komen. Het is een continu proces wat soms veel van een moeder vraagt en soms ook vanzelf en heel natuurlijk verloopt.

Moeder Dochter armband

Ik vind het heerlijk om iets te dragen wat symbool staat voor de bijzondere band tussen moeder en dochter. Iets wat tastbaar is en meteen een herinnering aan een speciaal moment.

♥ Het fijne is dat dit emotionele stukje te combineren is met iets heeel moois ♥
In de webshop van Mijn Juweel staan al een aantal Moeder Dochter armbanden en ik hoop de keuze steeds meer uit te gaan breiden.
Heb je de prachtige moeder dochter armbandenset Ava al in de online webshop gezien?
Ik vind dit echt zo'n prachtige armbandenset waarbij ik met oog voor moeder en dochter het ontwerp heb gemaakt.
Als je online gaat zoeken naar moeder en dochterarmbanden zijn veel sieraden vrij kinderlijk of niet echt een sieraad voor de mama om te dragen.
Bij Moeder en Dochterarmbandenset Ava heb ik een moederarmband gemaakt die luxe uitstraalt door de zoetwaterparels en gouden onderdelen. Daarbij is de dochterarmband net wat kinderlijker door het gebruik van de Swarovski kristalletjes en een mooie parel in het midden.
Echt wat een mooie armbandeset is dit he!
Moeder Dochter armbandenset goud en zoetwaterpareltjes, online luxe moeder dochter armbanden
Moeder Dochter armbandenset goud en zoetwaterpareltjes, online luxe moeder dochter armbanden
Moeder en dochter armbanden online luxe gouden moeder en dochterarmbandenset, gemaakt met pareltjes en goud. Luxe armbanden voor moeder en dochter!
De sieradenset is uit te breiden als je dat mooi vindt met bijpassende kinderoorbelletjes of een prachtige kinderketting. 
Heb je een speicale wens? Of wil je graag een moeder en dochterarmbandenset laten maken maar dan met een andere samenstelling zoals bijvoorbeeld zilver in plaats van goud?
Mail me gerust je vragen vrijblijvend door via anneke@mijnjuweel.nl
Juist het maken van sieraden naar jouw wensen vind ik echt leuk om te doen dus voel je vrij!

En voor alle mama's van dochters; hou die speciale band vast
Liefs Anneke