Moederdag. Op zoek naar een bijzonder cadeau?!

In de top 10 Moederdag cadeau's 

Over een paar weekjes is het zover; Moederdag! De kans om je moeder, vrouw of oma in het zonnetje te zetten. Ik zoek zelf al jarenlang naar een origineel Moederdag cadeau. En ooh; dat vind ik altijd zo lastig. Als kind knutselde we er vaak op los zo voor Moederdag. Ik denk dat alle cliché Moederdag knutsels wel voorbij zijn gekomen voeger (en nu natuurlijk nog steeds trouw in de kast liggen, hmm nee, haha). Elk jaar speur ik internet af; op zoek naar een origineel Moederdag cadeau.

Wat natuurlijk het altijd goed doet:

  • Ontbijt op bed. Prachtig opgemaakt dienblad. Met kopje koffie, croissantje en versierd met verse aardbeien. En je hebt nog nachtenlang plezier van je croissantje met hagelslag, waarvan nog restjes op je kussen liggen.
  • Favorietje luchtje. Lekkere parfum: doet het áltijd goed.
  • Een dagje weg met het gezin of familie. Herinneringen maken met je gezin of familie. Nu natuurlijk wel een beetje lastig met de maatregelen. Maar als het straks weer kan, erop uit! 
  • De Moederdag knutsels. Hoe leuk is het; zo'n knutselwerkje van je kind. Op school of thuis heeft je dochter haar best gedaan om iets prachtigs voor je te maken! Dat verdient natuurlijk een mooi plekje in huis. 
  • Een cadeau met een symbool. Een persoonlijk cadeau, uniek en blijvend.  

Hoe bijzonder is het?! Zo'n moeder en dochterband. Een blijvend symbool die staat voor de bijzondere moeder-en-dochter band. Een bijzonder cadeau voor Moederdag. Of natuurlijk het symbool voor de bijzondere band van oma en kleindochter! Neem is een kijkje bij Mommy & Me. Prachtig, uniek en blijvend cadeau. Door de kwalitatief goede materialen van écht zilver en verguld goud; een prachtig cadeau voor altijd!

Heb jij al ideeën wat je je moeder, vrouw of oma gaat geven dit jaar?

Liefs

Esther