Naamarmbandjes binnenkort terug op www.mijnjuweel.nl

Binnenkort naamarmbandjes terug op mijnjuweel.nl!

Ik ben nu al een tijdje de nieuwe trotse eigenaar van Mijn Juweel. Met veel plezier maak ik voor jullie de mooiste en schattigste baby-, kinder-, en damessieraden! Nu ik een aantal bestellingen en verzoeken heb gehad, valt het me op dat er een grote vraag is naar gepersonaliseerde armbandjes. Voor de mama's zijn ze al op www.mijnjuweel.nl. Zoals de prachtig Rozenkwarts armbandje met de letterhangertjes: armband Lara. Nooit verwacht dat deze armband het zo goed zou doen :-) Er zijn al heel wat dames blij mee gemaakt! 

En dus ging op zoek naar een manier om de kinderarmbandjes met letter of naam te gaan maken. Zoals je weet staat veiligheid hoog in het vaandel bij Mijn Juweel. Dat betekent dat álle baby-en kindersieraden gesloten ringetjes hebben. Dus kans op een bedeltje of hangertje verliezen is heel klein. Daarnaast zou ik er niet aan moeten denken dat het kindje het bedeltje zo in de mond kan stoppen. 
Dat betekent dus dat het naamlabeltje van het armbandje óók gesloten ringetje moet hebben. Dat is wel een lastig klusje. Als het goed is, heb ik de juiste materialen gevonden. Het is even wachten nog... maar als het goed is komen de naamarmbandjes snel online!!

Deze week heb ik voor Liv al een armbandje gemaakt. Ik had nog een goed labeltje liggen, dus met gesloten ringetje. Haar naam paste er precies op!

Image

Zo komt het nieuwe naamarmbandje er ongeveer uit te zien. Hij is wel heeeel schattig, vind je niet? :-)

Liefs
Esther