Nieuwe armbanden met letter!

Armbanden met letter komen weer terug!

Yessss!! De armbanden met letterhanger komen terug. De letters worden op verzoek in het écht zilveren labeltje geslagen met een slagletter en hamer. Hoe leuk is een gepersonaliseerde armband met initialen van je eigen (klein)kinderen?!

Wow, dat was wel even oefenen voor mij! Hoe hard moet je eigenlijk slaan om de letter goed zichtbaar te krijgen? Ik moet eerlijk zeggen dat ik best lang heb geoefend. Maar na heel wat mislukte pogingen, is het dan toch gelukt en heb ik een manier gevonden hoe ik de letters mooi in het labeltje krijg! Daarna nog de letter inkleuren met een speciale verf, zodat de letter zwart wordt en op die manier goed zichtbaar is! De foto's voor de Moederarmband | Damesarmband zijn al klaar. Die moeten nog even bewerkt worden en dan kan het armbandje met letter besteld worden! Hoe leuk is dit als Moederdag cadeau? Op de foto hieronder zie je één labeltje met letter. Wil je meerdere letters aan je armband? Geen probleem, t/m 4 letters is het mogelijk om voor jouw de perfecte gepersonaliseerde armband te maken! Binnenkort in de webshop :-)

Armband met letter, gepersonaliseerde Moeder- en damesarmband met initialen

Armband op verzoek ontworpen

Ook mocht ik deze week op verzoek een armband ontwerpen. Het liefst met initialen van haar kinderen (kwam dat mooi uit, kon ik even oefenen ;-)). Ook wilde ze niet de hele armband van zilveren kraaltjes. Ik had nog van een vorig proef opzetje wat kraaltjes over. Dit zijn Jade edelsteen kralen in allerlei mooie (roest)bruin tinten. Afgewisseld met wat black agaat kraaltjes die jullie kennen van armbandje Juul. Tussen die bruine en zwarte kraaltjes mochten ook zilveren kraaltjes zitten. En natuurlijk de letter hangers. Uiteindelijk is dit het resultaat:

 

Moederarmband met letters  

Ik ben stiekem wel een beetje verliefd op dit armbandje. Veel kleurtjes die perfect passen bij de zilveren onderdelen en de letterhangers! Wie weet is dit een blijvertje :-)

Wist je dat je t/m 9 mei kan profiteren van 10% korting op de Mommy and Me | Damessieraden collectie? Met de kortingscode: Moederdag2021, kun je t/m 9 mei een prachtige Moederarmband scoren met korting!

 

Liefs

Esther