Nu 10% korting op jouw Moederdag cadeau

Met de kortingscode: Moederdag2021 ontvang je 10% korting op je Moederdag cadeau!

Heb jij het al gezien? Ontvang nu 10% korting op je favoriete armband uit de Mommy and Me | Damessieraden collectie! Door de kortingscode: Moederdag2021 in te vullen bij je bestelling, heb jij al een perfect Moederdag cadeau in huis! 

Armband Jade, met letter, staat ook online! Hoe leuk is dat?! Een gepersonaliseerd cadeau voor jouw lieve vrouw, moeder of oma. Mogelijk t/m vier letterhangers! Dus alle initialen van je kids kunnen aan de armband gemaakt worden. Door het gebruik van écht 925 sterling zilveren kraaltjes en onderdelen, kan deze armband nog lang doorgedragen worden!

Of armband Isa: een prachtige zilveren subtiele armband. Met écht zilveren kraaltjes en in het midden drie zoetwaterparels van hoge kwaliteit. Deze armband is subtiel maar heeft tegelijk een luxe uitstraling! Wat zal ze blij zijn met dit cadeau! 

Heb jij een vrouw, moeder of oma die een echte zoetwaterparel fan is? Het liefst in combinatie met goud? Prachtige moeder-dochter armband Annelot. Wat een luxe uitstraling heeft deze armbanden set. Die hoge kwaliteit zoetwaterparels in combinatie met verguld gouden onderdelen en kraaltjes. Wauw! Hier wordt toch iedereen blij van! Een écht eyecatcher. Wat zullen ze stralen met deze armbanden set! 

Van luxe armbanden met zoetwaterparels tot aan subtiele schattige zilveren armbanden, er is écht voor elk wat wils. Neem eens een kijkje! En... een Moederdagcadeau wordt altijd mooi ingepakt in een bewaardoosje met opdruk van Mijn Juweel. Kant-en-klaar cadeau dus!

Zie ik snel je bestelling voorbij komen?

Liefs

Esther