Prachtige nieuwe armband Lara - met letter

Wat een leuke Moederdag bestellingen heb ik gekregen! Mommy and Me - Mae viel goed in de smaak! Ook natuurlijk de zoetwaterparel armbanden voor de mama's als Moederdag cadeau. Super leuk!

En zelf samengestelde verzoekjes zijn ook altijd welkom. Ik kreeg een verzoekje binnen met een voorbeeldje van roze kraaltjes in combinatie met goud, of ik ook zoiets kan maken. Ook graag met hangertjes met initialen van de kids. Uhm ja, dat moet wel lukken denk ik. Ik ben er inmiddels achter gekomen dat álles te bestellen valt. Oh man, wat is er veel keus in de wereld van kralen. Voor de rozen kraaltjes had ik prachtige edelsteen kraaltjes gevonden in de goede maat: Rozenquartz 

Op het voorbeeldje waren de kraaltjes willekeurige volgorde aan de armband geregen. Een super leuk effect! De gouden hangertjes vond ik nog wel even spannend. Zilveren hangertjes had ik wel geoefend met slagletters. Maar goud... ging dit ook goed uitpakken? Gelukkig wel! En daar was het zelf samengestelde én gepersonaliseerde armband Lara. Ikzelf en mijn omgeving vond deze armband zo goed gelukt, dat hij inmiddels een plekje heeft op www.mijnjuweel.nl!  

Zo zie je maar: wie weet komt jouw idee ook wel op www.mijnjuweel.nl!

Mag ik ook zoiets moois voor jou maken?

Liefs
Esther