Stoer armbandje Sam voor jongens, meisjes en dames!

Zoek je een stoer armbandje? Je hebt hem gevonden!

Een stoer armbandje, daar was ik naar op zoek. Ik wil op www.mijnjuweel.nl zo breed mogelijk assortiment aanbieden. De één houdt van de zoetwaterparels met Swarovski kristalletjes in combinatie met verguld goud. De ander wil het graag wat stoerder en subtieler. Ik vond dat er genoeg te vinden is wat betreft de pareltjes en bling-bling. Dus ik ging op zoek naar een stoerder armbandje.

Ik belandde weer in de edelsteen kraaltjes. Al eerder had ik op verzoek de Jade edelsteen kraaltjes gebruikt voor een letterarmband. Die viel goed in de smaak en ik kreeg meerdere verzoeken met dit soort kraaltjes. De Jade edelsteen naturel is een edelsteen met allerlei naturel tinten. Donkerbruin, roestrood en okergeel. Ook lichtere witte tinten zitten erbij. Ik rijg ze willekeurig aan de armband en zo krijg je een heel speels effect. Dat in combinatie met écht zilver maakt dit armbandje super stoer! 

Te bestellen in de babymaatjes, kindermaatjes en als Dames armband Sam!