YES!! Mijn Juweel is weer van start gegaan!

Korting op je favoriete baby- of kinderarmband! 

YES!!
Mijn Juweel is weer van start gegaan 😊 Weer helemaal klaar om voor jullie mooie armbandjes te maken! Zoals je kan zien is er nu een kortingscode die je kan invullen bij je bestelling. De code is Feestje10 en ontvang 10% korting op je favoriete baby-of kinderarmbandje!
Er is het een en ander veranderd bij www.mijnjuweel.nl. De meeste schattige baby-en kinderarmbandjes zijn nog steeds in de webshop. Dus ben je ook zo dol op die schattige armbandjes met zoetwaterparels? Ze zijn er nog!! Een prachtig kraamcadeau voor een newbornmeisje.

Nieuwe armbandjes in de shop! 

Maar er is ook wat nieuws! Een nieuw armbandje, dit keer geen zoetwaterpareltjes maar met mini 2 mm sterling zilver kraaltjes. Een subtiel minimalistisch armbandje met hartjesbedel en Swarovski kristalletjes. Wat bij elk kindje (en natuurlijk mama) in de smaak zal vallen! Dat is het super schattige armbandje Mae. Verkrijgbaar in de babymaatjes: dus een perfect kraamcadeau of een cadeau voor de eerste verjaardag van je meisje. Wat zal ze stralen met dit prachtig armbandje :-) En natuurlijk voor de iets grotere meisjes verkrijgbaar als kinderarmbandje
Armbandje Mae. Prachtig subtiel babyarmbandje voor je meisje
Ondertussen ben ik ook bezig met de collectie Mommy & Me. Wat zou mooi bij het armbandje Mae passen?! Ik had een moederarmband ontworpen met kleine sterling zilveren kraaltjes met drie Swarovski kristalletjes in het midden. Past prachtig bij het subtiele armbandje Mae! Maar was het niet té subtiel misschien? De meningen om mij heen waren nogal verdeeld, haha! De één vond het prachtig zo, de ander miste wel iets bij de armband. Dus daarom is het straks mogelijk om bij - Mommy & Me | armbandje Mae - een zilveren moederarmband of zoetwaterparelarmband te kiezen! En kun je nou écht niet kiezen? Je kunt ze ook allebei bestellen! Ze staan echt zó mooi bij elkaar :-) Binnenkort in de webshop!
Mijn Juweel - moederarmbanden en baby- en kindersieraden  
 Zie ik snel je bestelling voorbij komen?! Ik kan niet wachten om er iets moois van te maken 😊
Liefs,
Esther