Algemene voorwaarden Mijn Juweel

1. Algemeen

Op deze pagina vind je de algemene leveringsvoorwaarden van "Mijn Juweel". Deze dienen ter bescherming voor de klant en voor "Mijn Juweel" als leverancier van je bestelling. Ik verzoek je dan ook om de voorwaarden door te lezen alvorens je een bestelling plaatst.

 1.1 De algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle leveringen van "Mijn Juweel". Door je bestelling geef je te kennen dat je met de levering's- en/of betalingsvoorwaarden akkoord gaat.

1.2 De overeenkomst komt tot stand na het aanvaarden van de bestelling en de bevestiging per e-mail. Wanneer "Mijn Juweel" niet in staat is om de bestelling uit te voeren, zul je zo spoedig mogelijk, per e-mail, daarvan op de hoogte worden gesteld. 

 

1.3 Na afronding van je bestelling en de betaling daarvan ben je verplicht de bestelling ook daadwerkelijk af te nemen.

 1.4 Onderstaande voorwaarden kunnen te allen tijde door "Mijn Juweel" gewijzigd worden.

1.5 Op de algemene voorwaarden is uitsluitend Nederlands recht van toepassing.

 

2. Levering

2.1 Wanneer je een bestelling plaatst, ontvang je van "Mijn Juweel" altijd een definitieve bevestiging per e-mail. Op deze bevestiging staat het totaalbedrag van je bestelling inclusief 21% BTW, verzendkosten en de betalingsgegevens. 

2.2 Na ontvangst van je betaling zal ik de artikelen binnen 2 tot 3 werkdagen naar je opsturen. Je ontvangt hierover altijd een bevestiging per e-mail. De bestelling van een kindercadeautje (anders dan een sieraad) wordt binnen 10 werkdagen verzonden.

 2.3 Mocht de levertijd uitlopen dan wordt je hiervan op de hoogte gesteld via e-mail.

 2.4 Indien een bestelling onverhoopt niet direct leverbaar is wordt je hier zo spoedig mogelijk van op de hoogte gesteld via email. Indien betaling al heeft plaatsgevonden zal deze teruggestort worden.

2.5 Alle bestellingen worden afgehandeld op volgorde van ontvangst van de betaling, dus niet de binnenkomst van de bestelling. 

 2.6 Alle sieraden worden, in de luxe geschenkverpakking, verzonden in een stevig kartonnen doosje. De bestelling wordt per post verzonden of indien gewenst kan het bij mij worden opgehaald.

 2.7 Bestellingen die per standaard brievenbus post bezorgd worden zijn voor eigen risico van de klant! "Mijn Juweel" is op geen enkele manier aansprakelijk voor zendingen die met standaard brievenbus post zijn verzonden en niet aankomen bij de klant. 

2.8 Het is mogelijk om voor de optie aangetekend of verzekerd verzenden te kiezen bij het plaatsen van je bestelling. Op die manier loop je geen risico. 

 2.9 Voor het indienen van klachten m.b.t. verlies en/of beschadiging van goederen tijdens verzending dien je contact op te nemen met het postbedrijf.

 

3. Betaling

3.1 Wanneer je een bestelling hebt geplaatst ontvang je een bevestiging hiervan per e-mail. Hierin zal het bestelde product, de gekozen wijze van verzending en de totale kosten worden vermeld. 

3.2 Je kunt betalen via I-deal, Pay-pal of vooraf overmaken op het aangegeven rekeningnummer.
De volgende gegevens kunnen nodig zijn:
TNV: Mijn Juweel
IBAN: NL79 RABO 0365 6044 37

 

4. Verzendkosten

4.1 De verzendkosten bestaan uit verzendkosten, verpakkingsmateriaal en administratie kosten. Een product van "Mijn Juweel" wordt in een mooie geschenkverpakking met daaromheen de verzendverpakking verstuurd.

 4.2 De verzendkosten binnen Nederland zijn €4,95 per stuks. De verzendkosten binnen Nederland zijn vanaf €35 gratis.
De verzendkosten binnen Europa zijn €6,95 per stuks.

4.3 Aangetekend of Verzekerd verzenden is een optie die aangegeven dient te worden bij de bestelling. De kosten hiervan zijn voor de koper.

 

5. Ruilen /retouneren

5.1 Omdat alle artikelen speciaal op maat gemaakt worden, is er geen op zicht regeling. Gratis ruilen of retourneren is dus niet mogelijk.

5.2 Mocht je toch de verkeerde maat hebben besteld kun je het bestelde artikel terug sturen, de verzendkosten hiervan zijn voor de koper en dienen verzonden te worden als een “verzekerd verzenden pakket”. De bestelde armband wordt dan in een andere maat gemaakt en retour gezonden. Voorafgaand aan het retourneren dien je een e-mail te sturen naar mijn-juweel@hotmail.com De producten dienen in hun originele verpakking en intact aan "Mijn Juweel" geretourneerd te worden. 

5.3 Alle sieraden worden op maat gemaakt en daardoor kan een artikel afwijken van de foto, door gebruik van meer of minder kralen of een ander model verlengkettinkje. Het afwijken van de armband is geen gegronde reden om de armband te retourneren. “Mijn Juweel” is niet aansprakelijk voor kleurafwijkingen ten gevolge van beeldschermkwaliteit.

5.4 Wanneer "Mijn Juweel" een verkeerd artikel levert, of wanneer de klacht van de klant gegrond is bevonden door "Mijn Juweel", heeft de klant het recht om het artikel te retourneren, waarbij de verzendkosten voor rekening van  "Mijn Juweel" komen. In geval van ontbinding van de overeenkomst zal "Mijn Juweel"  binnen zeven dagen na ontvangstdatum van het geretourneerde, de betaalde bedragen aan de klant crediteren. 

5.5 Klachten over een nieuw ontvangen artikel dienen binnen 3 dagen na ontvangst te worden gemeld anders wordt deze niet in behandeling genomen.

 

6. Garantie

6.1 Je hebt 1 maand garantie op alle sieraden. 

6.2 Garantie vervalt als de sieraden kapot gaan door stuk trekken of laten vallen. Ook valt een door midden gebroken draad niet onder de garantie. 

7. Groter maken van een armbandje

 7.1 Dat kan de kosten hiervan zijn vanaf € 7,00 incl retour zending. Deze prijs geldt voor een enkele streng babyarmband waar alle kralen van kunnen worden hergebruikt. Er dient wel eerst contact op genomen te worden voor je het sieraad opstuurt via mijn-juweel@hotmail.com

 

8. Reparatie

8.1 De eerste maand na bestelling is dit gratis mits de draad niet door midden is gebroken en alle kralen geretourneerd kunnen worden. Het breken van de draad gebeurd alleen bij fout gebruik van de sieraden. De gebruikte staaldraad kan niet "zomaar ineens breken". De verzendkosten aan “Mijn Juweel” komen voor rekening van de koper. 

 8.2 Na de eerste maand of bij fout gebruik zijn de kosten voor een reparatie vanaf €5,00. Het bedrag wordt bepaald na email contact en nadat ik het armbandje heb ontvangen en kan zien wat er daadwerkelijk vervangen moet worden. 

 

 

Stuurt u het sieraad het deel wat er van over is, wel terug zoals u ze ontvangen heeft, goed en veilig verpakt. Los in een gewone envelop komt het niet aan, de kralen zullen de envelop doen schuren en de envelop komt dan leeg aan. Doe er ook een briefje bij met de gewenste maat, je emailadres en het retouradres. 

 

8.3 Voor elk artikel dat retour gezonden wordt, dient er eerst contact op genomen te worden met mijn-juweel@hotmail.com

 

9. Veiligheid

9.1 Alle sieraden maak ik van kwalitatief zeer goede materialen en zijn door mij zijn door mij met uiterste zorg eigenhandig gemaakt. Toch is een hand gemaakt sieraad een delicaat product dat met de nodige zorg behandelt dient te worden. Als er vaak aan getrokken wordt of er wordt ergens achter gehaakt dan zal het sieraad kapot gaan. Er kan dan ook niet ruw mee omgegaan worden dan zal het sieraad snel kapot gaan. Ook mag er niet mee gegooid worden of mee geslapen. De draad waar op geregen wordt is van staaldraad, de sieraden kunnen dus niet zomaar ineens breken zonder enige aanleiding. 

 Voor babysieraden en kindersieraden geldt, dat kleine kinderen deze ALTIJD onder toezicht moeten dragen. Doe ze af tijdens het spelen, zwemmen en vooral tijdens het slapen (ook bij een middagdutje). Zonder toezicht dragen kan gevaarlijk zijn voor het kind en daarnaast kan het sieraad ook beschadigd worden. Ondanks dat "Mijn Juweel" ernaar streeft om elk sieraad zo sterk mogelijk te maken, door het gebruik van materialen van hoogwaardige kwaliteit, heeft geen enkel sieraad de garantie nooit te breken. Laat daarom baby’s en kleine kinderen NOOIT alleen met een sieraad. 

 

10. Aansprakelijkheid

"Mijn Juweel"  is niet aansprakelijk voor enige schade direct of indirect, die na de levering, door welke oorzaak dan ook, ontstaan is aan de koper, aan zaken van de koper, aan koper of zijn gezinsleden, aan derden of aan zaken van derden. Indien vast komt te staan dat de verkoper toch aansprakelijk zou zijn voor enige schade, dan is de aansprakelijkheid gemaximeerd tot het orderbedrag van de bestelling en nooit meer dan € 1.000 in totaal. 

11. Privacy/verklaring

11.1 "Mijn Juweel" gebruikt haar gegevens van klanten uitsluitend ten behoeve van het doel waarvoor je ze verstrekt hebt. Dit doel is het zo goed mogelijk verwerken van de orders en je zo goed mogelijk informeren over belangrijke informatie. 

11.2 "Mijn Juweel" verspreidt voor dit laatste doel een nieuwsbrief via e-mail. Iedereen je hier geen prijs op stelt dan kun je hiervoor een afmelding sturen per mail via info@mijnjuweel.nl 

 
11.3 "Mijn Juweel" verstrekt je persoonlijke gegevens NIET aan derden, tenzij je uitdrukkelijke toestemming geeft, of waar noodzakelijk voor de verwerking van betalingstransacties.

 

12. Copyright

 12.1 Op alle afbeeldingen, teksten en ontwerpen van "Mijn Juweel"  berusten auteursrechten. Niets van deze website mag worden gekopieerd, opgeslagen en/of verspreid worden zonder schriftelijke toestemming van "Mijn Juweel". Heb je een vraag betreffende een afbeelding, tekst of ontwerp dan kun je contact opnemen met info@mijnjuweel.nl