Mijn Juweel gaat op Instagram ♥
-eindelijk-

Ik heb net de kinderen na de lunch naar school gebracht en schuif achter mijn laptop. De verwarming staat aan {wat heb ik het koud vandaag!} en natuurlijk ontbreekt bij mij een stukje pure chocolade niet en lekker warme koffie. 
Dan heb je nu eigelijk al een prima eerste kennismaking met mij ;-)

Ik heb drie dochters (2 op school en 1 doet een middagdutje as we speak) en ik ben dus echt gek op pure chocolade. 

{Heb jij ook zoiets wat niet mag ontbreken op je dag?}

Naast chocolade hou ik ook van nieuwe dingen ontdekken, sport ik graag, dol op lezen, de zon en hou ik ook enorm van werken. Ik kom uit een groot gezin en dan leer je op een goede manier dat werken een belangrijk onderdeel is van je leven. Ik ben dan ook erg happy dat ik Mijn Juweel mijn werk mag noemen!

{Het creëren van prachtige kindersieraden of mamasieraden... hoe fijn is dat!} 

Al sinds januari 2012 staat Mijn Juweel officieel ingeschreven als bedrijf bij de Kamer van Koophandel. Het was -en is- zo geweldig mooi om voor die speciale momenten in een kinderleven iets te maken wat er voor altijd symbool voor staat.
Of het nu gaat om een zwangerschap, geboorte, verjaardag, communie, doop, bruiloft of een ander speciaal moment... als ik later een foto doorgestuurd krijg dan smelt ik en ben ik trots op deze unieke en mooie sieraden.

Ik had al gezegd dat ik gek ben op nieuwe dingen ontdekken en zo reizen wij dan ook graag rond met een campertje om nieuwe plaatsen te ontdekken. Als je mij een beetje kent weet je dat ik die camper dan ook weer graag nuttig inzet als wij zelf niet reizen, en zo volgde een bedrijfje wat ik naast Mijn Juweel opstartte met het verhuren van retro Volkswagen camperbusjes (je weet wel, van die leuke busjes). Alleen zijn deze oude camperbusjes zo geliefd dat het verhuren me wekelijks zoveel tijd kostte dat Mijn Juweel minder van mijn aandacht kreeg. Uiteindelijk heb ik gekozen voor de kwaliteit van mijn gezin en hebben we de Volkswagen camperbusjes en dat bedrijf verkocht. 

En hier ben ik dan met volop nieuwe energie om met Mijn Juweel de mooiste sieraden te gaan maken.

De afgelopen periode bleven de bestellingen maar binnen komen en bleef de vraag naar de kindersieraden van Mijn Juweel- ondanks dat ik er zo weinig tijd voor had. Dat bevestigde voor mij dat ik weer energie in Mijn Juweel mag stoppen om te genieten van het creëren van mooie sieraden. Daarnaast heb ik allerlei leuks te ontdekken zoals een mooie pagina op Instagram te gaan maken dus dat ga ik maar eens doen.

Het duurt vast nog wel even voor mijn pagina met alle leuke Insta-snufjes wordt gevuld dus in tussen tijd nodig ik je alvast uit om eens in de vernieuwde webshop van Mijn Juweel rond te klikken. Want ook de webshop was wel toe aan een facelift ;-)
De komende tijd worden er nog prachtige kindersieraden aan de shop toegevoegd maar zoek je een bepaald iets dan kun je me altijd even contacten via het formulier of mailen via anneke@mijnjuweel.nl

O ja... en het linkje naar de webshop is natuurlijk www.mijnjuweel.nl 

En ben je net zoals ik nogal nieuwsgierig?
Hier lees je nog meer over mij en Mijn Juweel ;-)