Wie is Mijn Juweel Kindersieraden?

Ik vind het echt heel leuk dat je tijd hebt gemaakt om op de webshop van Mijn Juweel rond te klikken en de kindersieraden en babysieraden te bekijken, wat zijn ze schattig he!
Ik ben Anneke van Bergeijk en en samen met mijn gezinnetje woon ik in een heerlijk dorpje aan de Maas. Als mensen ons dorp inrijden zijn ze vaak verbaasd over hoe mooi de omgeving is, en wat een mooie huizen er zijn. Ook wij wonen in een prachtige oude woonboerderij aan de dijk. Ja, het is best een werk om alles bij te houden en ja, als er in de winter sneeuw ligt ben ik niet blij met een stoep en dijk... maar we genieten ook enorm van het rustige wonen, ruimte voor de kinderen om te spelen en 's zomers marshmallows boven een vuurtje roosteren zonder dat er buren worden uitgerookt :-)
Natuurlijk kriebelt het soms om wat meer richting de stad te verhuizen of eens een andere woonomgeving maar telkens weer bedenken we ons dat we toch wel erg fijn wonen en dat wij net zoals onze kinderen zo genieten van het wonen hier! 

3 juweeltjes van kinderenღ

Onze kinderen; we hebben 3 prachtige juweeltjes, 3 meisjes! Geloof me; ik krijg meer dan genoeg (ongezouten en ongenuanceerde ;-)) feedback als het gaat om de kindersieraden of babysieraden die ik ontwerp.

De meisjes vinden de hartjes en roze geweldig maar hoe ouder ze worden hoe meer ze kiezen voor wat neutralere kleuren of juist meer Swarovski kristalletjes. (Lekker bling-bling!). Het is zo leuk om deze ontwikkelingen te zien en als moeder geniet ik daar ook echt van.

Hoe is Mijn Juweel Kindersieraden ontstaan?

Jaren geleden nog voor onze oudste dochter werd geboren zocht ik een cadeautje voor een meisje met veel beperkingen. Ik had al zoveel cadeautjes overwogen maar er was niets bij wat voor haar een passend cadeautje was. Totdat ik een armbandje voor haar had gekocht. Op dat moment was ik zelf ook verkocht ;-) Ik ben me gaan verdiepen in de kindersieraden-wereld en heb een cursus zilver bewerken en zilver solderen gevolgd.
Dat is nog een hele kunst op zich! Maar ik vind het belangrijk dat een kindersieraad wordt gemaakt met oog voor veiligheid.
Inmiddels mag ik al heel wat jaren kindersieraden ontwerpen en maken en zijn er al heel veel kindjes die stralen met een Mijn Juweeltje. 
En weet je wat ik nu zo mooi vind?
Elk sieraad maak ik op maat. Geen enkel armbandje is massa-productie!
Op deze manier is elk armbandje uniek, net zoals elk kind uniek is.
Zelf ben ik ook dol op sieraden. Het mag net een beetje een eigen uitstraling hebben en het moet wat toevoegen, dan ben ik om ;-)
Ik hoop dat je geniet van de webshop en leuke ideetjes op doet. En mocht je nu een cadeautje willen bestellen en je kunt net datgene wat je in gedachten hebt niet vinden? Mail me je vraag door. Ik vind het echt heel leuk om vrijblijvend een ontwerpje voor je te maken zodat je een passend cadeautje kunt geven en er een klein juweeltje weer helemaal blij zal zijn.
Liefs Anneke
Mijn Juweel kindersieraden voor de mooiste babyarmbandjes, kinderarmbandjes en mamasieraden!

 

Mijn Juweel kindersieraden, kinderarmbandjes
Mijn Juweel kindersieraden voor de mooiste babyarmbandjes, kinderarmbandjes en mamasieraden!