Retourneren

Ondanks de duidelijke richtlijnen wat betreft de maat van een armband kan het zijn dat je de verkeerde maat hebt besteld. Je kunt dan het bestelde artikel terug sturen. De producten dienen in hun originele verpakking en intact aan "Mijn Juweel" geretourneerd te worden. De verzendkosten hiervan zijn wel voor je eigen rekening en het sieraad moet worden verzonden als een brievenbuspakketje met Track & Trace code. Ik maak dan de bestelde armband in de gewenste maat en stuur het sieraad weer op.

De kosten voor het groter maken van een armband zijn vanaf € 7,00 incl retour zending. Deze prijs geldt voor een enkele streng baby, kinder- of damesarmband waar alle kralen van kunnen worden hergebruikt. Er dient wel eerst contact op genomen te worden voor je het sieraad opstuurt via mijn-juweel@hotmail.com. Je ontvangt hierna de gegevens waar het sieraad naar opgestuurd mag worden.
Omdat alle sieraden op maat worden gemaakt is er geen op zicht regeling. Gratis ruilen of retourneren is dus niet mogelijk.

Alle sieraden worden op maat gemaakt en daardoor kan een artikel afwijken van de foto, door gebruik van meer of minder kralen. Het afwijken van de armband is geen gegronde reden om de armband te retourneren.

Garantie

Je hebt 1 maand garantie op alle sieraden. Garantie vervalt als de sieraden kapot gaan door stuk trekken of laten vallen. Ook valt een door midden gebroken draad niet onder de garantie.