Als je jouw bestelling afrekent, komen daar nog €4,95 verzend - en verpakkingskosten bij. Hierbij een toelichting van deze (extra) kosten:
♥Jouw bestelde sieraad wordt geleverd in een luxe bewaardoosje met opdruk van Mijn Juweel.
♥Heb je contact met mij opgenomen om aan te geven dat het een cadeautje is? Dan wordt het doosje ook nog eens mooi ingepakt. Dit doe ik niet standaard, omdat sommige klanten liever het zelf willen inpakken. Of graag het sieraad even willen bekijken bij ontvangst, en dat gaat lastig als het al ingepakt is.
♥Je bestelling wordt verzonden in een veilige brievenbus doos, of stevige verzendzak. Ik streef ernaar dat het product zo min mogelijk beschadigd wordt.
♥Als het pakketje klaar is voor verzending, meld ik het aan bij PostNL. Daar haal ik een Track & Trace code op. Daarbij deel ik deze Track & Trace code via de mail, zodat je je pakketje ook kunt volgen. 
De verpakkings- en verzendkosten bedragen standaard €4,95 , maar bestel je voor een bedrag van €35 of meer dan worden de verzendkosten binnen Nederland en België verrekend en komen deze dus te vervallen.